Sapa kang ndhalangi Aryaprabu Sarabasanta pengin merjaya Si Bungkus?

Sapa kang ndhalangi Aryaprabu Sarabasanta pengin merjaya Si Bungkus?

   A.   Puntadewa

   B.    Permadi 

   C.    Arya Suman

   D.   Prabu Pandhu

   E.    Patih Yamawidura

Wangsulan:

Kang ndhalangi Aryaprabu Sarabasanta pengin merjaya Si Bungkus yaiku Arya Suman.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sapa kang ndhalangi Aryaprabu Sarabasanta pengin merjaya Si Bungkus?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel