Sumanggem anyanggemi, Ing karsa kang wus tinamtu, Apa tegese rong gatra kasebut?

Sumanggem anyanggemi,

Ing karsa kang wus tinamtu,

Apa tegese rong gatra kasebut?

Wangsulan:

Tegese sedya nyaguhi karep kang wis digarisake.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sumanggem anyanggemi, Ing karsa kang wus tinamtu, Apa tegese rong gatra kasebut?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel