Tegese tembung "taruna" yaiku

Saking duk maksih taruna,

Sadhela wis anglakoni,

Aberag marang agama,

Maguru anggering kaji,

Sawadine tyas mami,

Banget wedine ing mbesuk,

Pranatan ngakir jaman,

Tan tutug kaselak ngabdi,

Nora kober sembayang gya tinimbalan.

Tegese tembung "taruna" yaiku ….

    A.   enom 

    B.    makarya

    C.    sinau 

    D.   dolan

    E.    gedhe

Wangsulan:

Tegese tembung "taruna" yaiku "enom".

Jawaban: A

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tegese tembung "taruna" yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel