Maguru anggering kaji. Ukara kasebut nduweni kekarepan ing ngisor iki yaiku

Maguru anggering kaji.

Ukara kasebut nduweni kekarepan ing ngisor iki yaiku ….

    A.   dadi guru lan ngibadah ing Mekah

    B.    mulang kaya guru lan urip kaya kaji

    C.    niru tumindake wong kang wis lunga ing Mekah

    D.   ngudi ilmu karo wong sing wis kaji

    E.    nglakoni tumindak kang menehi tuladha 

Wangsulan:

Ukara "Maguru anggering kaji" nduweni kekarepan yaiku ngudi ilmu karo wong sing wis kaji.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Maguru anggering kaji. Ukara kasebut nduweni kekarepan ing ngisor iki yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel