Tegese tembung-tembung: Ambawani Jumeneng Aji Satriya Dibya Sumbaga

Tegese tembung-tembung:

  1. Ambawani
  2. Jumeneng
  3. Aji
  4. Satriya
  5. Dibya
  6. Sumbaga
  7. Tan
  8. Lyan
  9. Pan
  10. Tinulad
  11. Labetipun
  12. Sakuwasanira
  13. Mangkin
  14. Sayektine
  15. Ngepleki
  16. Kuna
Wangsulan:

  1. Ambawani : Nguwasani
  2. Jumeneng : Ngadeg utawa mandhegani
  3. Aji : raja
  4. Satriya : wong luhur, prajurit luhur
  5. Dibya : sekti
  6. Sumbaga : kawentar
  7. Tan : ora
  8. Lyan : liya
  9. Pan : ananging
  10. Tinulad : patut dituladha
  11. Labetipun : gawe kabecikan sarana melu
  12. Sakuwasanira : sabisamu
  13. Mangkin : mengko
  14. Sayektine : sejatine
  15. Ngepleki : kaya utawa persis
  16. Kuna : biyen

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tegese tembung-tembung: Ambawani Jumeneng Aji Satriya Dibya Sumbaga"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel