Tembung-tembung ing ngisor iki golekana tegese! Duhkitaning Ponang Tumama Arsa Lelamisan

Tembung-tembung ing ngisor iki golekana tegese!

  1. Duhkitaning
  2. Ponang
  3. Tumama
  4. Arsa
  5. Lelamisan
  6. Wisiking
  7. Bucal
  8. Wukir
  9. Warsa
  10. Suralaya
  11. Kinen
  12. Purna
  13. Sumping
  14. Manjing
  15. Sira
  16. Angga
Wangsulan:
  1. Duhkitaning : Sedhihe
  2. Ponang : Anak lanang
  3. Tumama : Tedhas
  4. Arsa : Arep
  5. Lelamisan : Mung ing lambe/ apus-apus
  6. Wisiking : Pituduh
  7. Bucal : Mbuwang
  8. Wukir : Gunung
  9. Warsa : taun
  10. Suralaya : Kahyangan / langit
  11. Kinen : Supaya
  12. Purna : Rampung
  13. Sumping : Rerengganing kuping
  14. Manjing : Mlebu/ Nyawiji
  15. Sira : Kowe, Dheweke
  16. Angga : Awak/ Badan
----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tembung-tembung ing ngisor iki golekana tegese! Duhkitaning Ponang Tumama Arsa Lelamisan"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel