Tulisen telung perkara ing Serat Wedhatama kang bisa dadi cekelane urip ing bebrayan!

Tulisen telung perkara ing Serat Wedhatama kang bisa dadi cekelane urip ing bebrayan!

Wangsulan:

Lila yen kelangan, sabar menawa antuk pacoban, lan nrima ing pandum kanthi pasrah marang Gusti.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tulisen telung perkara ing Serat Wedhatama kang bisa dadi cekelane urip ing bebrayan!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel