Apa bedane iklan informatif lan iklan persuasif?

Apa bedane iklan informatif lan iklan persuasif?

Wangsulan:

Iklan informatif ngandharake barang kang diiklanake kanthi gamblang, dene iklan persuasif isine iklan mung milut/narik kawigatene konsumen.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa bedane iklan informatif lan iklan persuasif?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel