Sebutna ancase iklan kang digawe dening wong kang nduweni usaha arupa barang utawa jasa!

Sebutna ancase iklan kang digawe dening wong kang nduweni usaha arupa barang utawa jasa!

Wangsulan:

Milut utawa mbujuk konsumen supaya gelem tuku barang utawa nggunakake jasa kang ditawakake.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna ancase iklan kang digawe dening wong kang nduweni usaha arupa barang utawa jasa!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel