Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Apa kang diarani crita rakyat iku?

Apa kang diarani crita rakyat iku?

Wangsulan:

Crita rakyat yaiku crita kang ngrembaka ing tengahing masarakat.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

Post a Comment for "Apa kang diarani crita rakyat iku?"

close