Apa surasane ukara panutup ing teks pranata adicara?

Apa surasane ukara panutup ing teks pranata adicara?

Wangsulan:

Ngaturake marang tamu menawa acara kang dirntam wis lumaku lan njaluk pangapura menawa anggone nindakake pagawean ana kaluputan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa surasane ukara panutup ing teks pranata adicara?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel