Sebutna kaprigelan kang dibutuhake sajroning dadi pranata adicara!

Sebutna kaprigelan kang dibutuhake sajroning dadi pranata adicara!

Wangsulan:

  1. Nggunakake pangucap kang trep
  2. Pamedhote ukara kudu trep.
  3. Nggunakake intonasi, nada, lan tekanan kang trep.
  4. Mangreteni tandha wacan kanthi trep.
  5. Swara kudu cetha.
  6. Ngatur alon lan cepete pamaca.
  7. Ngolah treping mlebu wetuning napas.
  8. Mangreteni wacan.
  9. Percaya marang dhiri pribadi.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna kaprigelan kang dibutuhake sajroning dadi pranata adicara!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel