Ayo, awake dhewe mbudayakake lingkungan kang resik lan endah. Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor

Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor iki, banjur temtokna ancase iklan kasebut!

Ancas Iklan:

Supaya kabeh masarakat padha mbuwang sampah ing panggonane saengga lingkungan dadi resik lan endah.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ayo, awake dhewe mbudayakake lingkungan kang resik lan endah. Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel