Sabun Arum. Ngandhut minyak zaitun. Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor iki, banjur temtokna ancase

Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor iki, banjur temtokna ancase iklan kasebut

Ancas Iklan:

Supaya padha tuku sabun Arum kareben kulite alus, sehat, cerah, lan arum.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sabun Arum. Ngandhut minyak zaitun. Gatekna iklan abasa Jawa ing ngisor iki, banjur temtokna ancase"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel