Basa kang bisa narik kawigatene para konsumen yaiku

Basa kang bisa narik kawigatene para konsumen yaiku ….

   A.   ngayawara 

   B.    basa padinan 

   C.    ringkes lan komunikatif

   D.   alus lan sopan

   E.    ringkes lan ngayawara

Wangsulan:

Basa kang bisa narik kawigatene para konsumen yaiku ringkes lan komunikatif.

Jawaban: C

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Basa kang bisa narik kawigatene para konsumen yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel