Ing ngisor iki salah siji gunane iklan kang ana sesambungane karo paseduluran yaiku kanggo

Ing ngisor iki salah siji gunane iklan kang ana sesambungane karo paseduluran yaiku kanggo ....

   A.   ningkatake pemasaran barang

   B.    milih barang kang dibutuhake konsumen

   C.    promosi barang saka prodhusen

   D.   gawe seneng atine prodhusen lan konsumen

   E.    sambung rasa antarane prodhusen lan konsumen

Wangsulan:

Salah siji gunane iklan kang ana sesambungane karo paseduluran yaiku kanggo sambung rasa antarane prodhusen lan konsumen.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ing ngisor iki salah siji gunane iklan kang ana sesambungane karo paseduluran yaiku kanggo"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel