Golekana candrane perangan awak manungsa ing ngisor Iki! Bathuke Drijine Irunge Lambene Lengene

Golekana candrane perangan awak manungsa ing ngisor Iki!

  1. Bathuke
  2. Drijine
  3. Irunge
  4. Lambene
  5. Lengene
  6. Mlakune
  7. Mripate
  8. Raine
  9. Swarane
  10. Untune
Candrane:

  1. Bathuke : Nyela cendane
  2. Drijine : Mucuk eri
  3. Irunge : Mbangir, kencana pinantar, ngudhup melati
  4. Lambene : Nggula satemplik, manggis, karengat
  5. Lengene : Nggendhea pinenthang
  6. Mlakune : Mager timun, kaya macan luwe
  7. Mripate : Ndhamar kanginan, Blalak-blalak, bawang sabungkul
  8. Raine : Sumunar
  9. Swarane : Ngombak banyu
  10. Untune : Miji timun, ngelar kombang
----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Golekana candrane perangan awak manungsa ing ngisor Iki! Bathuke Drijine Irunge Lambene Lengene"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel