Golekana teges candrane mangsa ing ngisor iki! Pancuran mas semawur ing jagat. Sotya sinera wedi.

Golekana teges candrane mangsa ing ngisor iki!

  1. Pancuran mas semawur ing jagat.
  2. Sotya sinera wedi.
  3. Waspa kumembeng jroning kalbu.
  4. Gedhong minep jroning kalbu.
  5. Tirta sah saking sasana.
Candrane:
  1. Pancuran mas semawur ing jagat : Wiwit akeh udan.
  2. Sotya sinera wedi : Mangsane manuk gloloh.
  3. Waspa kumembeng jroning kalbu : Sumber padha garing.
  4. Gedhong minep jroning kalbu : Akeh kewan meteng.
  5. Tirta sah saking sasana : Mangsa adhem.
----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Golekana teges candrane mangsa ing ngisor iki! Pancuran mas semawur ing jagat. Sotya sinera wedi."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel