Iklan kang asipat informatif bakal njlentrehake babagan ing ngisor iki, kaya ta

Iklan kang asipat informatif bakal njlentrehake babagan ing ngisor iki, kaya ta ….

   A.   merek prodhuk

   B.    tanggapan konsumen marang barang

   C.    kasenengane wong liya marang barang

   D.   menehi pambujuk marang konsumen

   E.    cara kerja prodhuk, rega, lan bungkus produk

Wangsulan:

Iklan kang asipat informatif bakal njlentrehake babagan ing ngisor iki, kaya ta cara kerja prodhuk, rega, lan bungkus produk.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Iklan kang asipat informatif bakal njlentrehake babagan ing ngisor iki, kaya ta"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel