Isine iklan iku digawe supaya bisa ndudut atine para konsumen. Ukara kasebut jumbuh karo paugeran

Isine iklan iku digawe supaya bisa ndudut atine para konsumen. Ukara kasebut jumbuh karo paugeran iklan ….

   A.   obyektif 

   B.    jujur

   C.    cekak

   D.   cetha

   E.    narik kawigaten

Wangsulan:

Isine iklan iku digawe supaya bisa ndudut atine para konsumen. Ukara kasebut jumbuh karo paugeran iklan narik kawigaten.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 

0 Response to "Isine iklan iku digawe supaya bisa ndudut atine para konsumen. Ukara kasebut jumbuh karo paugeran"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel