Jlentrehna metodhe-metodhe ngandharake adicara!

Jlentrehna metodhe-metodhe ngandharake adicara!

Wangsulan:

Metodhe ngandharake adicara ana 4.

  1. Maca teks, yaiku nalika dadi pranata adicara kanthi maca teks.
  2. Apalan, yaiku nalika dadi pranata adicara kanthi ngapalake teks kang wis digawe luwih dhisik.
  3. Ekstemporan, yaiku nalika dadi pranata adicara kanthi nggawa cathetan.
  4. Impromptu, yaiku nalika dadi pranata adicara tanpa persiyapan utawa kanthi dadakan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Jlentrehna metodhe-metodhe ngandharake adicara!"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel