Jlentrehna tegese unsur-unsur pranata adicara ing ngisor iki! a. Matanggap b. Malaksana

Jlentrehna tegese unsur-unsur pranata adicara ing ngisor iki!

a.     Matanggap

b.     Malaksana

Wangsulan:

a.     Matanggap yaiku tanggap ing sakabehe swa- sana, sarta bisa andayani regenge swasana.

b.     Malaksana yaiku menawa dadi pranata adicara kudu luwes mrabawani, ora ingah- ingih, lan ora wigah-wigih.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Jlentrehna tegese unsur-unsur pranata adicara ing ngisor iki! a. Matanggap b. Malaksana"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel