Kanggo acara apa teks pranata adicara kasebut?

Kanggo acara apa teks pranata adicara kasebut? Bapak lan Ibu Amat Hadikusuma

Wangsulan:

Pahargyan pengetan 25 warsa palakrama Ibu kaliyan Bapak Amat Hadikusuma.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kanggo acara apa teks pranata adicara kasebut?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel