Tulisen nganggo basamu dhewe ngenani rantaman adicara ing teks pranata adicara kasebut

Tulisen nganggo basamu dhewe ngenani rantaman adicara ing teks pranata adicara kasebut! Bapak lan Ibu Amat Hadikusuma

Wangsulan:

Pambuka, pambagyaharja, santi swara, puja rena, tanggap sabda, beksan wahyaning wibawa, sakarya bakti puja.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Tulisen nganggo basamu dhewe ngenani rantaman adicara ing teks pranata adicara kasebut"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel