Kepiye sujarahe thiwul?

Kepiye sujarahe thiwul?

Wangsulan:

Thiwul mula bukane minangka panganan pokok masarakat jaman biyen nalika penjajahan Jepang. Thiwul digawe saka pohung didadekake panganan pokok kanthi ngganti beras nalika regane larang lan ora bisa ketuku. Ing jaman biyen, thiwul dipangan kaya dene sega, kanthi lawuh lan sayur.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye sujarahe thiwul?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel