Gatekna iklan ing ngisor iki, banjur wangsulana pitakonane. Sampo Pantina Rambut Resik lan Wangi

Gatekna iklan ing ngisor iki, banjur wangsulana pitakonane kanthi cetha lan ganep!

  1. Iklan kasebut kalebu jinising iklan apa?
  2. Apa sing diiklanake?
  3. Kepiye basa sing digunakake?
  4. Kepiye gambar ilustrasine miturut panemumu?
  5. Apa sing perlu diowahi saka iklan kasebut?

Wangsulan:

  1. Iklan komersial
  2. Prodhuk sampo Pantina.
  3. Gampang dimangreteni.
  4. Gambar ilustrasine wis makili asile yen nganggo sampo Pantina.
  5. Perlu ditambahi tulisan kang luwih ndudut ati.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Gatekna iklan ing ngisor iki, banjur wangsulana pitakonane. Sampo Pantina Rambut Resik lan Wangi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel