Sangsangan rukmi ingkang kinarya tiba dhadha, pinatik-patik sesotya, Pethikan teks ing dhuwur mujudake panyandra tumrap

Sangsangan rukmi ingkang kinarya tiba dhadha, pinatik-patik sesotya, satuhu karya lam-laming kang samya humiyat. Kebayak awarni langking sinulam benang kencana kembar padha irenge kaliyan busanane temanten kakung.

Pethikan teks ing dhuwur mujudake panyandra tumrap ….

   A.   pahargyan manten

   B.    pepanggihan manten

   C.    kirap kasatriyan manten

   D.   para wong tuwane manten

   E.    busanane penganten

Wangsulan:

Pethikan teks ing dhuwur mujudake panyandra tumrap busanane penganten.

Jawaban: E

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sangsangan rukmi ingkang kinarya tiba dhadha, pinatik-patik sesotya, Pethikan teks ing dhuwur mujudake panyandra tumrap"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel