Sebutna panganan tradhisional kang ana ing dhaerahmu

Sebutna panganan tradhisional kang ana ing dhaerahmu!

Wangsulan:

Amargo kutaku kuto Kudus, milo panganan tradhisional yaiku jenang, Madu mongso, Keciput, Jangklong, Rengginang.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna panganan tradhisional kang ana ing dhaerahmu"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel