Sebutna panganan tradhisional kang asale saka dhaerah ing ngisor iki! a. Banjarnegara b. Wonogiri c. Solo d. Wonosobo

Sebutna panganan tradhisional kang asale saka dhaerah ing ngisor iki!

a.     Banjarnegara

b.     Wonogiri

c.     Solo

d.     Wonosobo

Wangsulan:

a.     Dhawet ayu lan buntil

b.     Thiwul lan gaplek

c.     Sega liwet

d.     Mi ongklok lan tempe kemul

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna panganan tradhisional kang asale saka dhaerah ing ngisor iki! a. Banjarnegara b. Wonogiri c. Solo d. Wonosobo"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel