Yayasan Sawaro Tino Triatmo (Yasatri) Kepiye anggone melu lomba ngarang basa Jawa?

Yayasan Sawaro Tino Triatmo

(Yasatri)

LOMBA NGARANG BASA JAWA

Yasatri nganakake lomba ngarang basa Jawa kanggo murid SMP lan SMA

Judhul bebas nanging kanthi tema

Ngudi Kaskayaning Budaya Jawa Kanggo Ngawekani Laku Brangsan ing Madyaning Para Mudha.

Kepiye anggone melu lomba ngarang basa Jawa?

Wangsulan:

Kudu nggawe naskah kanthi tema ”Ngudi Kaskayaning Budaya Jawa kanggo ngawekani laku Brangsan ing Madyaning Para Murda”, diketik kanthi software Microsoft Office Word. Ora oleh saka limang halaman lan diwenehi idhentitas, alamt, lan scan pengantar saka kepala sekolah kang ngandhakake asli karya pribadi murid lan durung nate dipacak ing medhia. Kuwi kabeh kudu dikirim sadurunge tanggal 31 Juli 2020.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Yayasan Sawaro Tino Triatmo (Yasatri) Kepiye anggone melu lomba ngarang basa Jawa?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel