Yayasan Sawaro Tino Triatmo (Yasatri), Iklan kasebut katujukake kanggo sapa?

Yayasan Sawaro Tino Triatmo

(Yasatri)

LOMBA NGARANG BASA JAWA

Yasatri nganakake lomba ngarang basa Jawa kanggo murid SMP lan SMA

Judhul bebas nanging kanthi tema

Ngudi Kaskayaning Budaya Jawa Kanggo Ngawekani Laku Brangsan ing Madyaning Para Mudha.

Iklan kasebut katujukake kanggo sapa?

Wangsulan:

Kanggo murid SMP lan SMA.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Yayasan Sawaro Tino Triatmo (Yasatri), Iklan kasebut katujukake kanggo sapa?"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel