Ancase saka wacan eksposisi yaiku njembarake kawruh wong liya marang obyek kang lagi dirembug

Ancase saka wacan eksposisi yaiku njembarake kawruh wong liya marang obyek kang lagi dirembug saengga panulisane kudu ….

    A.   dheskriptif

    B.    analisis

    C.    nduweni dudutan

    D.   informatif

    E.    naratif 

Wangsulan:

Ancase saka wacan eksposisi yaiku njembarake kawruh wong liya marang obyek kang lagi dirembug saengga panulisane kudu informatif.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ancase saka wacan eksposisi yaiku njembarake kawruh wong liya marang obyek kang lagi dirembug"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel