Jinise wacan eksposisi ana telu, yaiku

Jinise wacan eksposisi ana telu, yaiku ….

    A.   proses, tuladha, lan sebab akibat

    B.    dudutan, proses, lan tuladha

    C.    analisis, dudutan, lan proses

    D.   tuladha, dheskriptif, lan panjelas

    E.    panjelas, dudutan, lan analisis

Wangsulan:

Jinise wacan eksposisi ana telu, yaiku proses, tuladha, lan sebab akibat.

JawabanA

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Jinise wacan eksposisi ana telu, yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel