Apa kang diarani panganan klepon kuwi

Apa kang diarani panganan klepon kuwi?

Wangsulan:

Panganan kang digawe saka glepung beras ketan, wernane ijo saka godhong suji, isine gula jawa. Wujude bunder diwuwuri parutan klapa.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa kang diarani panganan klepon kuwi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel