Sebutna tuladha panganan kang digawe saka beras ketan

Sebutna tuladha panganan kang digawe saka beras ketan!

Wangsulan:

Klepon, mendut, lan lemper.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Sebutna tuladha panganan kang digawe saka beras ketan"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel