Apa tema crita kang ana ing pagelaran wayang wong

Apa tema crita kang ana ing pagelaran wayang wong?

Wangsulan:

Biyasane crita legendha utawa sujarah, uga akeh kang nganggo crita Ramayana lan Mahabarata.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa tema crita kang ana ing pagelaran wayang wong"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel