Kepiye rerenggan ing pagelaran wayang wong kuwi

Kepiye rerenggan ing pagelaran wayang wong kuwi?

Wangsulan:

Kaya dene rerenggane wayang purwa/wayang kulit.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye rerenggan ing pagelaran wayang wong kuwi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel