"Bocah nalika lagi seneng atine, esuk-esuk wis nggodhong garing, nglaras wae." Batangan saka tebusan

"Bocah nalika lagi seneng atine, esuk-esuk wis nggodhong garing, nglaras wae." Batangan saka tebusan sing kacithak kandel yaiku ….

    A.   menik

    B.    godhong

    C.    bathok

    D.   klaras

    E.    mlinjo

Wangsulan:

"Bocah nalika lagi seneng atine, esuk-esuk wis nggodhong garing, nglaras wae." Batangan saka tebusan sing kacithak kandel yaiku klaras.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to ""Bocah nalika lagi seneng atine, esuk-esuk wis nggodhong garing, nglaras wae." Batangan saka tebusan "

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel