Kembang kencur, tinandur tepining sumur …. Batangan kanggo njangkepi wangsalan

Kembang kencur, tinandur tepining sumur ….

Batangan kanggo njangkepi wangsalan ing dhuwur yaiku ….

     A.   Esuk mikir sore mikir, sing dipikir mung nggolek bandha

     B.    Sapa jujur, bakal luhur klawan makmur

     C.    Piwelingku mring pra mudha, aja wedi ing rekasa

     D.   Watak putri, kudu titi ngati-ati

     E.    Lamun sabar, bisa lejar sarta bingar

Wangsulan:

Kembang kencur, tinandur tepining sumur Sapa jujur, bakal luhur klawan makmur.

Jawaban: B

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kembang kencur, tinandur tepining sumur …. Batangan kanggo njangkepi wangsalan"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel