Gawea purwakanthi sastra loro wae

Gawea purwakanthi sastra loro wae!

Wangsulan:

  1. Aja dhemen memada, dhateng sepadhaning dumadi.
  2. Ruruh, rereh, ririh ing wewarahipun.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Gawea purwakanthi sastra loro wae"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel