Apa sing diarani wangsalan iku? Wenehana tuladha

Apa sing diarani wangsalan iku? Wenehana tuladha!

Wangsulan:

Wangsalan yaiku unen-unen utawa tetembungan kang batangane wis cumawis ing wanda-wandaning tembung.

Tuladha: Roning mlinjo, sampun sayah nyuwun ngaso.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Apa sing diarani wangsalan iku? Wenehana tuladha"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel