Ing ngisor iki kang kalebu purwakanthi guru swara yaiku

Ing ngisor iki kang kalebu purwakanthi guru swara yaiku ….

   A.   Inggah-inggih ora kepanggih.

   B.    Pakulitane kuning, kuning ternu giring

   C.    Aja tumindak ala, mundhak ora bisa

   D.   Tindak-tanduke tansah titi ngati-ati

   E.    Kula kelangan kalung kula

Wangsulan:

Kang kalebu purwakanthi guru swara yaiku inggah-inggih ora kepanggih.

JawabanA

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ing ngisor iki kang kalebu purwakanthi guru swara yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel