Ing ngisor iki tuladhane purwakanthi lumaksita yaiku

Ing ngisor iki tuladhane purwakanthi lumaksita yaiku ….

    A.   Asah asih asuh

    B.    Jer basuki mawa beya

    C.    Titi tata titi ngati-ati

    D.   Bocah ayu, ayune kaya sekar ing taman puspita

    E.    Angkara agung anggunggung

Wangsulan:

Ing ngisor iki tuladhane purwakanthi lumaksita yaiku Bocah ayu, ayune kaya sekar ing taman puspita.

Jawaban: D

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ing ngisor iki tuladhane purwakanthi lumaksita yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel