Ing ngisor iki kang kudu diandharake ing teks eksposisi yaiku

Ing ngisor iki kang kudu diandharake ing teks eksposisi yaiku ….

    A.   data faktual, analisis obyektif, lan fakta

    B.    daya ilustrasi, analisis obyektif, lan fakta

    C.    data penulis, analisis obyektif, lan fakta

    D.   data sumber, analisis obyektif, lan fakta

    E.    data statistik, analisis obyektif, lan fakta

Wangsulan:

Ing ngisor iki kang kudu diandharake ing teks eksposisi yaiku data faktual, analisis obyektif, lan fakta.

JawabanA

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Ing ngisor iki kang kudu diandharake ing teks eksposisi yaiku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel