Jaman biyen, sapa wae pawongan kang entuk nonton pagelaran wayang wong iku

Jaman biyen, sapa wae pawongan kang entuk nonton pagelaran wayang wong iku?

Wangsulan:

Pawongan kang entuk nonton pagelaran wayang yaiku para priyayi lan bangsawan.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Jaman biyen, sapa wae pawongan kang entuk nonton pagelaran wayang wong iku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel