Saka ngendi asale wayang wong iku

Saka ngendi asale wayang wong iku?

Wangsulan:

Asale wayang wong saka Surakarta.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Saka ngendi asale wayang wong iku"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel