Kepiye carane nemtokake pokok-pokok isine wacan eksposisi

Kepiye carane nemtokake pokok-pokok isine wacan eksposisi?

Wangsulan:

Maca kanthi premati, nyemak saben paragraf, nemtokake ukara pokok, nemtokake perangan inti ing ukara.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kepiye carane nemtokake pokok-pokok isine wacan eksposisi"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel