Kesenian wayang wong iku mbutuhake apa wae supaya bisa dipentasake

Kesenian wayang wong iku mbutuhake apa wae supaya bisa dipentasake?

Wangsulan:

Para paraga, para niyaga, gamelan, lan tetembangan Jawa.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kesenian wayang wong iku mbutuhake apa wae supaya bisa dipentasake"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel