Kukus gantung

Golekana tegese wangsalan Ing ngisor iki, banjur gawenen ukarane!

Kukus gantung : sawang

Ukara : Kukus gantung, sawangan kang adiluhung.

----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Kukus gantung"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel