Nggodhong garing

Golekana tegese wangsalan Ing ngisor iki, banjur gawenen ukarane!

Nggodhong garing : klaras

Ukara : Nggodhong garing esuk-esuk kok wis nglaras.


----------------#----------------

Semoga Bermanfaat
Jangan lupa komentar & sarannya
Email: nanangnurulhidayat@gmail.com
Kunjungi terus: masdayat.net OK! 😁

0 Response to "Nggodhong garing"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel